Een landhuis (ook wel finca genoemd) in landelijk gebied aan de Costa Blanca, omgeving Alicante. Het landhuis  hoort bij het dorpje Aspe. Aanvliegluchthavens Alicante, Murcia of zelfs Valencia.

Het landhuis is volledig ingericht en heeft vier slaapkamers, 2 badkamers en toiletten en een ruime zonneterras van 60 m². De finca is vrijstaand op een terrein van ad 2000 m² en is via een privéweg te bereiken. Op het terrein is het zwembad (13 meter lang en 5 meter breed) met jacuzzi. Het zwembad is aan de ene kant omringd met olijfbomen en aan andere kant een fantastisch uitzicht op de bergen. Op het terrein zijn diverse vruchtbomen zoals vijgen, mandarijnen en olijfbomen.

Het landhuis  is geschikt voor 9 personen. Uiteraard hebt u de beschikking over een volledig ingerichte keuken en is er een wasmachine aanwezig. Uiteraard is ook internet (wifi) beschikbaar.

Maximaal 9 personen vanaf € 20,- per persoon per nacht.

 

Oktober tot en met mei is de huur € 20,- per persoon per nacht (p.p.p.n.) met een minimum huurbedrag ad € 125,- per dag.


De maanden juni tot en met september is de huur € 25,- per persoon per nacht (p.p.p.n.) met een minimum huurbedrag ad
€ 150,- per dag.

 

 

 Babybedje: € 5 per dag.

 

Inclusief: 
Water, gas, snelle Internetverbinding en elektra (15 kWh per dag).

Bij het huren van het landhuis dient u binnen een week na de boeking 25% van het huurbedrag te voldoen en uiterlijk 6 weken voor vertrek de rest van het bedrag te hebben overgemaakt.

Bijkomende kosten: 
Schoonmaakkosten ad € 125,-

 

Borgsom ad € 200,- Dit bedrag dient u bij aankomst te voldoen aan de beheerder. Bij uw vertrek krijgt u uw borgsom minus de schoonmaakkosten retour.

 

 

Via onderstaande contactformulier kunt u reserveren, heeft u nog vragen neem dan contact met ons op:

Mail: landhuisaspe@hotmail.com

Telefoon: 06 50517189 of 06-11794256

 

 Overwinteren

Wilt u overwinteren vraag naar de mogelijkheden u kunt contact met ons opnemen via de mail landhuisaspe@hotmail.com of bel

 

Heeft u mooie of bijzondere foto's gemaakt tijdens uw verblijf in Aspe, e-mail dat aub naar ons en dan zullen wij dat toevoegen aan onze foto's.