Het betreft een volledig ingericht appartement gelegen op ongeveer 6 km van de stad Torrevieja in het plaatsje Orihuela Costa. En op ongeveer 12 km van het centrum Pilar de la Horadada. Het appartement is tevens gelegen op ongeveer 2 km van de zee. De stad Torrevieja ligt op 1 uur (auto) ten zuiden van de bekende badplaats Benidorm.  
De indeling van de woning is als volgt:  
Het appartement is 80 m² groot.   
Ruime woonkamer en half open keuken;
3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed en 2 slaapkamers met een 3 persoonsbed (2 personen beneden en 1 boven);
2 badkamers, waarvan 1 met toilet,wasbak en ligbad en de andere beschikt over een douche i.p.v. een ligbad.
Daarnaast heeft het huis een dakterras van 70 m².
Er is ook een televisie beschikbaar waarop u alle Nederlandse commerciële en publieke zenders kunt ontvangen. Tevens kunt u beschikken over (snelle)draadloze internetverbinding.

Op ongeveer 50 meter van de woning gelegen zijn er 3 restaurants (onder andere Spaans en Chinees) en een buurtwinkel. Op iets grotere afstand gelegen zijn er vele grote supermarkten aanwezig. Op ongeveer 2 km van het huis zijn er diverse zandstranden. 
Bij het appartement hoort ook een ruim zwembad. Dit zwembad mag alleen gebruikt worden door de aanwezige personen op het complex. Op 150 meter is een groot publiek zwembad. De toegangsprijs voor een volwassene is € 3 voor een hele dag. Je kunt bij het vertonen van je kaartje in- en uitlopen.  
In het hoogseizoen rijdt er een strandbus vanaf de hoofdweg naar het strand van La Zenia. Vanaf het appartement naar de hoofdweg lopen is het plusminus 3 á 5 minuten. 
In de woning is een informatiemap aanwezig over de activiteiten die gasten in de buurt kunnen ondernemen. Er is o.a. een lijst aanwezig waarin is aangegeven waar elke dag markten plaatsvinden (zaterdag is de markt in Playa Flamenca 4/5 auto minuten of kwartier lopen, van het appartement), kartbaan (5/6 autominuten of 20/25 minuten lopen), dierentuin, palmentuin, waterpretparken, en nog veel meer activiteiten. 
Een VVV kantoor heb je in het plaatsje Orihuela Costa (5/7 autominuten) en in de stad Torrevieja (bij de Boulevard) heb je ook een VVV kantoor. 
Mocht u besluiten over te gaan tot het huren van het appartement, dan ontvangt u een contract. Bij het huren van het appartement dient u binnen een week na boeking 25% van het bedrag te voldoen en uiterlijk 6 weken voor vertrek de rest van het bedrag te hebben overgemaakt. 

Huurprijzen: Maximaal 8 personen vanaf € 20,- per persoon per nacht.

De maanden juni tot en met september is de huur € 20,- per persoon per nacht (p.p.p.n.) met een minimum huurbedrag ad € 120,- per dag.

 

Oktober tot en met mei is de huur € 15,- per persoon per nacht (p.p.p.n.) met een minimum huurbedrag ad € 100,- per dag. 

 Babybedje: € 5 per dag.


Inclusief:
 
Energiekosten, water, elektra, gas en snelle Internetverbinding.

Inclusief:
Bedlinnen en handdoeken 

 

Bij het huren van het appartement dient u binnen een week na de boeking 25% van het huurbedrag te voldoen en uiterlijk 6 weken voor vertrek de rest van het bedrag te hebben overgemaakt.

Bijkomende kosten: 
Schoonmaakkosten ad € 125,-

 

Borgsom ad € 200,- Dit bedrag dient u bij aankomst te voldoen aan de beheerder. Bij uw vertrek krijgt u uw borgsom minus de schoonmaakkosten retour.

 

 

 


Om te reserveren of heeft u vragen vul onderstaand formulier in of telefonisch 0611794256.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.